FISKEHANDLER TORSKE’S FAVORITTER: FISKESUPPE

FISKEHANDLER TORSKE’S FAVORITTER: FISKESUPPE

Denne fiskesuppa er super hvis du skal lage mat til mange. Den lar seg godt forberede og så tar du bare fisken opp i til slutt.

Jeg er praktisk anlagt, på grensa til lat 😉 og fusker derfor litt ved å bruke en pose med Bergensk Fiskesuppe – men også her vil jeg at oppskriften skal være til inspirasjon og at du gjør den til din egen.

 

Det er veldig lett å imponere gjestene dine med denne suppa. En gang hadde jeg en gjeng med håndverkere i hus. Allerede om morgenen forberedte jeg denne suppa, men ville ikke si noe til arbeiderne før jobben var gjort. Utpå ettermiddagen var alle sultne og jeg tilbudte meg å lage middag til hele gjengen, som de takket ja, til, selvfølgelig 🙂

10 minutter senere kunne jeg diske opp med nydelig fiskesuppe til alle mann. De var alle sammen imponerte over at jeg hadde laget den på bare 10 minutter. Jeg tok i mot alle komplimenter med takk, men sa ingenting om at det faktisk tok litt lengre enn 10 minutter 😉

 

Du trenger ikke å servere denne til håndverkere, men uansett hvem du spiser den sammen med, så lover jeg at alle blir mette og fornøyde!

 

fiskesuppe

 

OPPSKRIFT FISKESUPPE A LA FISKEHANDLER TORSKE

4-6 porsjoner

INGREDIENSER:

 

fiskesuppe

 

FREMGANGSMÅTE:

 

Del opp grønnsakene i passe biter.

Del opp fisken i passe terninger.

Rensk rekene.

Tilbered fiskesuppa etter anvisning på pakken. Smak til med salt, masse pepper og  dill.

Tilsett grønnsakene i suppa og la det putre til grønnsakene er nesten ferdige. Hvis du forbereder suppa til senere, så trekker du den av varmen her og la den avkjøles.

 

Når du er klar til å spise, tilsett fiskebitene og gi suppa et lite oppkok. Da det putre i noen minutter, så trekker du kasserollen fra varmen og la suppa trekke i ca 10 minutter.

Server med noen reker på toppen, godt brød og eventuelt en sommerlig salat.

 

fiskesuppe måltid

 

Velbekomme!

 

Hilsen Fiskehandler Torske