AKTUELT OM HØSTTUREN 2019

AKTUELT OM HØSTTUREN 2019

 

Heisan Are Her:)

Da håper jeg alle har hatt en fin sommer ?.

Jeg har begynt å gjøre meg klar til høstturen.

Jeg starter 16 september og da kjører jeg Sogneruta. Det er Rute 1.

Fra 1 oktober så kjører jeg Midt- Norge. Det er rute 2.

Fra 14 til 22 oktober så kjører jeg Østlandet, Østerdalen  og Oppdal. Det er rute 3.

Dette blir da siste turen før jul. Det vil bli 3 besøk i 2020 – vinterturen som starter rundt 20 januar. Sommerturen som starter i midten av mai og høst/juleturen som starter i midten av september  som nå?.

Jeg har mottatt mange bestillinger på laks og ørretporsjoner i de 4,5 kilos pakningene. Det slipper dere å sende inn bestilling på – jeg skal ha med nok ?.

På denne turen blir det litt fokus på de gode produktene som er forbundet med førjulsfeiring og jul. Jeg tenker da i første rekke på lutafiskloins, linefanget kveite, røkt ørret, speka laks, røkt laks samt den gode linefangede torskefileten vår ?.

Jeg har selvfølgelig med alle de andre produktene på denne turen også: Fiskematen til Dalen, seifilet, steinbitfilet, hysefilet,  klippfisk, panert hyse, kval, reker, røkt og lettsalta torsk og blandaball. 🙂

Vi har tre nye oppskrifter klare for dere også. Den første fikk jeg fra en god kunde inne på Vestnes: Laks i ovn med soya ,ingefær, honning og lime. Må prøves ,veldig godt!

Så en lettvint variant med fiskemat: Fiskekakeburger med løk, tomat og det man liker. Grunnen til at denne er tatt med er at jeg har noen kunder som kjører denne varianten og de yngste i familien digger den?.

Den siste er en kreolsk torskegryte som også smaker helt fantastisk. Grønnsakene som er i bytter man selvfølgelig ut etter hva man liker. Denne fungerer helt perfekt som en to-dagers også:)

Jeg må også få benytte anledningen til å takke for så mye fin omtale til deres venner og bekjente som har gjort/ gjør at jeg får stadig vekk flere kunder. Dette setter jeg stor pris på da jungeltelegrafen er den beste reklamen man kan få:))

Er det noe spesielt dere vil ha som ikke er på produktsiden min så sender du meg en sms eller en ordre inne på her så skal vi se om vi får ordnet det. Alle får selvfølgelig melding dagen før jeg kommer, men nå vet dere ca når jeg er i området ?

Da snakkes vi ?

 

Mvh Are Stokkevåg fiskehandler torske