INFORMASJON OM SOMMERTUREN 2024

INFORMASJON OM SOMMERTUREN 2024

 

Heisan hopsan alle gode kunder rundt om kring i kongeriket.

 

Da er jeg godt i gang med planleggingen av sommerturen 2024:)

 

Den begynner 4. juni og avsluttes 11 juli. ,jeg sender ut melding til alle i god tid om hvilken dag jeg kommer samt at jeg sender ut melding dagen før også 🙂

 

Når jeg sitter og skriver dette så vet jeg at alle mine kunder rundt om i landet har like fint vær som jeg. Herlig. Bare å nyte.

 

Jeg selger mye reker , laksefilet og torskeloins på sommerturen. Og når det er slikt vær som det er nå så smaker det godt med reker eller noe skinn og beinfri fisk på grillen:))

 

Jeg fikk kjøpt en palle til med de 40/60 rekene som jeg solgte på vinterturen, de var strøkne . De selges til samme pris 1100,- for 5 kg.

 

Laksefileten er den samme som alltid, vacumpakket og skinn og beinfri:)) Ørretfileten er med skinn, suveren å grille den også.

 

Torskeloinsen liker vi godt å grille også, fordel å bruke sånn grillmatte oppå grillen så henger ikke ting fast 🙂)

 

 

Ellers så har jeg røkt torskefilet og røkt blåkveitefilet som jeg får masse skryt for. Lettsalta torsk er lettvint og digg middag.

 

Fiskekaker, steinbitkaker og seikaker fra Dalen er lettvint og utrolig god mat.

 

Torskefilet m skinn, hysefilet og seifilet som er frosset ned på feltet er kvalitetsmat på sitt beste.

 

Har også med klippfisk i 2 varianter fra Dypvik. Biter til bacalao og loins som er fantastisk.

 

Røkt laks , røkt ørret og stampørret bør prøves. Kjempegodt.

 

Kvalbiff fra Myklebust, panert hyse, innbakt sei, hoki, blandaball, lettsalta uer, kveite har jeg også med:)

 

Jeg har fått mange henvendelser her inne på siden min så jeg blir å besøke mange nye kunder på denne turen, takker så mye for det til de som har anbefalt denne siden til venner , slekt osv. Beste reklamen jeg kan få:)))

 

Jeg vil igjen anbefale dere når dere får melding og går inn på denne siden og leser dette at om dere skal ha noe, så bestill gjerne. Da legger jeg av her hjemme så er jeg sikker på at jeg har de varene når jeg kommer til dere. Ved forrige tur så var ca 60 prosent av lasten bestilt og lagt til side:))

 

Bestilling gjøres enten her på denne siden eller ved å sende en sms til 46982229.Det går også an å plinge på å ta en prat:)))

 

 

Ha en strålende sommer så snakkes vi plutselig . Husk solkrem:::)

 

 

Mvh Are fiskehandler torske