NY OPPDATERING OM TURENE I 2021

NY OPPDATERING OM TURENE I 2021

 

Heisann 🌞

 

Da ble jeg ferdig med fÞrste turen i 2021 og fikk besÞkt de fleste kundene. Det gjorde seg, gitt! Det ble en lang ventetid for mange, sÄ jeg hÄper at uflaksen er oppbrukt til jeg blir pensjonist :).

 

Her kommer en liten oppdatering om hvordan jeg ser for meg resten av 2021:

Alle fÄr besÞk 2 ganger til i Är og jeg vil kjÞre i perioden fra 3. august. Neste tur starter i midten av oktober.

Jeg er klar over at sommerturen gÄr mitt i ferien, men jeg tror det blir en hjemmesommer for mange og da stikker jeg innom med flotte reker og grillaks:)

 

Denne gangen sĂ„ mĂ„tte dere bestille varer pga coronasituasjonen og min vonde rygg😉) Dette ble faktisk en vinn vinn situasjon da alle fikk det de hadde bestilt . Jeg gikk ikke tom for noen produkter. Samt at det ble mindre ut og inn av bilen sĂ„ jeg var god i ryggen nĂ„r jeg kom hjem fra tur ogsĂ„đŸ‘đŸ‘đŸ‘đŸ‘ SĂ„ dette gjentar jeg

 

Alle vil fÄ SMS i god tid i forveien sÄ det er mulig Ä fÄtt bestilt. Det gjÞre enten her inne eller pÄ SMS, eller ved Ä slÄ pÄ trÄden:)

 

Det vil ogsĂ„ dukke opp noen nye gode oppskrifter som jeg har i tankene ,de kommer sĂ„ fort det blir sommer og grillvĂŠr i Ålesund:))

 

Jeg har solgt torskeloins og torskefilet uten skinn og bein om hverandre og det tar jeg selvkritikk pÄ. Fra neste tur av sÄ ligger de som to forskjellige produkter. Jeg beklager dette.

 

Da Þnsker jeg alle en flott sommer. Hold dere friske og raske sÄ snakkes vi plutselig.

 

Are fiskehandler torske🙂🙂

 

 

Til slutt et jule- eller bursdagsgavetipps: Hva med en fisketrillebÄr til dine kjÊre? En av mine faste kunder fikk det: