NY OPPDATERING OM TURENE I 2021

NY OPPDATERING OM TURENE I 2021

 

Heisann 🌞

 

Da ble jeg ferdig med første turen i 2021 og fikk besøkt de fleste kundene. Det gjorde seg, gitt! Det ble en lang ventetid for mange, så jeg håper at uflaksen er oppbrukt til jeg blir pensjonist :).

 

Her kommer en liten oppdatering om hvordan jeg ser for meg resten av 2021:

Alle får besøk 2 ganger til i år og jeg vil kjøre i perioden fra 3. august. Neste tur starter i midten av oktober.

Jeg er klar over at sommerturen går mitt i ferien, men jeg tror det blir en hjemmesommer for mange og da stikker jeg innom med flotte reker og grillaks:)

 

Denne gangen så måtte dere bestille varer pga coronasituasjonen og min vonde rygg😉) Dette ble faktisk en vinn vinn situasjon da alle fikk det de hadde bestilt . Jeg gikk ikke tom for noen produkter. Samt at det ble mindre ut og inn av bilen så jeg var god i ryggen når jeg kom hjem fra tur også👍👍👍👍 Så dette gjentar jeg

 

Alle vil få SMS i god tid i forveien så det er mulig å fått bestilt. Det gjøre enten her inne eller på SMS, eller ved å slå på tråden:)

 

Det vil også dukke opp noen nye gode oppskrifter som jeg har i tankene ,de kommer så fort det blir sommer og grillvær i Ålesund:))

 

Jeg har solgt torskeloins og torskefilet uten skinn og bein om hverandre og det tar jeg selvkritikk på. Fra neste tur av så ligger de som to forskjellige produkter. Jeg beklager dette.

 

Da ønsker jeg alle en flott sommer. Hold dere friske og raske så snakkes vi plutselig.

 

Are fiskehandler torske🙂🙂

 

 

Til slutt et jule- eller bursdagsgavetipps: Hva med en fisketrillebår til dine kjære? En av mine faste kunder fikk det: