GODT NYTT ÅR OG LITT OM 2021 FRA FISKEHANDLER TORSKE

GODT NYTT ÅR OG LITT OM 2021 FRA FISKEHANDLER TORSKE

 

 

Heisan til alle mine kunder 🙂

 

Ønsker alle et riktig godt nyttår ✨!

 

Det er underlige tider vi lever i. Covid 19 med dets restriksjoner , Donald Trump og hva han steller i stand «over there» og det ufattelige som skjedde i Gjerdrum . Mine tanker går til alle dem som er berørt av denne tragedien.

 

Jeg vil først benytte anledningen til å takke de kundene som anbefalte meg og mine produkter videre. Jeg fikk 80 nye kunder på høst/juleturen. Det viser seg at jungeltelegrafen er fortsatt den som fungerer best. Tusen takk!

 

Jeg har allerede begynt å få inn noen bestillinger til første turen samt noen spørsmål . Jeg vil alltid ha nok torskeloins , laksefilet, ørretfilet og fiskemat på bilen 🙂.

Og om man vet hva man skal ha så lønner det seg å bestille for da legger jeg det av på bilen 🙂

 

Jeg bruker å fremsnakke torskeloinsen , laksefileten og ørretfileten . Dette er de produktene jeg selger mest av.  Denne gangen skal jeg også anbefale seifilet . Jeg er oppvokst på seibiff . Kjempegodt. Ligger selvfølgelig en fin oppskrift på den:))

 

 

For alle mine kunder på Vestlandet så ser det ut som jeg klarer å få produsert opp røkt blåkveitefilet som jeg hadde på juleturen:)). Se serveringstipps her.

 

 

Noe annet som jeg har fått gode tilbakemeldinger på er røkt speket lakseloins. Dette er berre lekkert og noe som jeg anbefaler 🙂

 

Alle får melding på sms om når jeg kommer og det er bare og sende melding om dere lurer på noe.

Jeg begynner å reinskrive sms listene mine så dere får noen melding nå i nærmeste framtid.

 

Følg myndighetenes råd også får vi håpe alle tall går nedover når flere blir vaksinert.

 

Take care 🙂

 

Mvh Are fiskehandler torske

 

 

ET LITE PS:

 

Måtte vente en liten uke til før jeg reiser, ryggdoktorens anbefaling 🙂. Starter 8. februar og alle får besøk før påske 🙂!

 

Alt blir bra 🙂