AKTUELT OM HØSTTUREN 2018

AKTUELT OM HØSTTUREN 2018

Heisan alle sammen . Håper alle har hatt en flott sommer og senhøst:)

 

Da er jeg i full planlegging av oktober /november turen 2018.

Lutefisk og kveite er bestilt og kommer i midten av oktober :).

Laksefilet, ørretfilet, røkt laks, røkt ørret samt fantastisk god spekelaks har jeg også med meg på denne turen.

Vi har lagt ut noen fine oppskrifter på hysefilet med hvit saus, seibiff med løk og noen gode oppskrifter med den gode fiskematen fra Dalen fiskemat. Mat for mørke høstkvelder.

Mange av dere som leser dette er allerede opptatt av å lage god mat så derfor er oppskriften til inspirasjon og tips, ikke som en mal som må følges . Bruk sesongens råvarer eller det familien liker ?!

Sist tur fikk jeg mange nye kunder gjennom denne nettsiden så jeg benytter denne anledningen til å takke alle eksisterende kunder for nye kunder :).

Slik det ser ut nå så starter turen rundt 10 oktober. Sogneruta først, så fra slutten av oktober så blir det Midt-Norge og så  fra ca 5 november kjører jeg Østlandet og Østerdalen. Dette er under forutsetning av at rygg og kne holder:))))))))). Alle får mld som vanlig dagen før jeg kommer og blir det noen forsinkelser så sender jeg mld til alle på det ?!

Har fått inn noen bestillinger på fisk og sjømat som ikke står på produktlisten min , så er det noe du ikke finner der som du vil bestille så send meg en mld/mail på det så skal vi se hva vi kan ordne.

Har fått en del spørsmål fra kunder nedover i Sogn om en varebil med hjemmefryser i som det står Rett fra havet på siden av bilen, dette har overhodet ikke noe med mitt firma å gjøre:))

 

Fortsett gjerne og dele siden med noen du vet kan være interessert i gode fiskeprodukter.

 

Da snakkes vi plutselig utafor huset ditt:))

 

MVH

Are Stokkevaag