AKTUELT OM VINTERTUREN 2019

AKTUELT OM VINTERTUREN 2019

Heisann 🙂

 

Riktig godt nytt år alle sammen!

Vi er allerede kommet et lite stykke inn i 2019 og jeg har startet forberedelsene til vinterturen.

Vinterturen blir i år disse datoene:

  • Rute 1: Sogneruta                          12. – 22. februar 2019
  • Rute 2: Midt-Norge                         5. – 14. mars 2019
  • Rute 3: Østlandet/Østerdalen:    17. – 27. mars 2019

Alle får melding dagen før som vanlig.

 

Jeg har fått noen spørsmål om det er mulig å svare på melding – og det er mulig. Flott om dere gjør det om dere er bortreist, ikke skal ha noe denne gangen eller for å avtale tidspunkt når jeg skal komme 🙂

 

Det blir 2 besøk til i 2019. Jeg starter sommerturen rett etter 17. mai og kjører rutene fortløpende, og skal da klare å bli ferdig før feriene begynner. Det blir en tur på høsten også – da starter jeg i slutten av september og kjører ruta fortløpende.

 

Jeg må rette en stor takk til dere som har vært så snille og skaffet meg nye kunder. Det viser seg at jungeltelegrafen er den beste reklamen som finnes! 🙂

Jeg kjører på med samme produktene og de største produktene i 2018 var skinn- og beinfri torskeloins (frosset på havet, ikke dobbelfryst fra Kina. Viktig!), skinn- og beinfri laksefilet vakuumpakket i biter samt den gode fiskematen fra Dalen Fiskemat. :)))

 

Er det noen spørsmål knyttet til produkter eller levering ta kontakt her eller på telefon 469 82 229 🙂

 

Hilsen Fiskehandler torske

Are