AKTUELT OM HØSTTUREN 2020

AKTUELT OM HØSTTUREN 2020

 

Heisan til alle gode kunder over det ganske land 🙂

 

Det er en underlig tid vi er inne i med corona, karantene og restriksjoner. Jeg vil oppfordre absolutt alle til å følge myndighetenes til en hver tid gjeldene råd selv om det begynner å tære på tålmodigheten. Dette gjelder spesielt de som har underliggende sykdommer og de som omgås dem ofte. Husk at etter regn kommer sol. Det blir bra en gang :)))))

 

Jeg kommer på besøk til dere alle en gang før jul :). Jeg begynner å kjøre 14. september og kjører ut oktober :).

Det ble et spesielt lang tid mellom turene denne gangen pga dette coronaviruset. Vi satser på at alt er på stell igjen i 2021 :).

 

På forrige tur i mai/juni i år så fikk  jeg masse nye kunder :)) , så jeg vil bare benytte anledningen til å takke så masse for dere som har anbefalt meg . Den beste reklamen er jungeltelegrafen. Tusen takk:))) !!

 

Når det gjelder høstens tur, så er jeg godt i rute med å få produsert opp varene som skal ut da.

Lanserer også et par nyheter denne turen:

Den første er røkt blåkveitefilet. Jeg har sett på de produktene som er til salgs på dette området. Ofte så blir litt mindre blåkveite røkt hel og så skjært i biter. Lite røkt og mye bein, så den har jeg rett og slett ikke villet solgt 🙁 . Jeg fikk kjøpt noen hundre kg med 5 kg + blåkveite og har fått skjært filet av denne og røkt den 🙂 – helt fantastisk, om jeg får si det selv! Liker dere røkt blåkveite så må denne prøves 🙂 !

Det andre nye produktet er innbakt seifilet i små stykker (se produktbilde). Denne har en tempurarøre som gjør at den egner seg meget godt til fish n’ chips, i stekeovnen, på steikepanna eller i en air fryer :)). Denne bør dere prøve ?! Ligger også ei velsmakende oppskrift  med dette produktet :).

Ellers er de fleste produktene under kontroll. Årets lutafisk og kveite. Spekalaks og røkt ørret:)) Jeg har allerede fått inn mange bestillinger på laksefilet, ørretfilet og den skinn og beinfrie torskeloinsen. Den slipper dere å bestille  – jeg har med nok ?!

Jeg har kjøpt noen paller med de 2 kg kartongene med 70/90 reker så det har jeg også med for de som syns 5 kg blir for mye.

Jeg har lagt ut to nye oppskrifter denne gangen . Den ene ble nevnt ovenfor . Innbakt seifilet med søt potet fries og remulade:)) Skikkelig snadder!

Den andre oppskriften er på stekt laks med en kjempegod sennepssaus. Kjempegodt:)

Jeg har en del spesialbestillinger inne til neste tur og er det noe du/dere lurer på om jeg kan skaffe, så send meg gjerne en melding, så får man svar ?!  Jeg holder på å legge inn alle kundene (mobil nummer) i et nytt system så kanskje dere får noen testmeldinger utover i august:)  Som vanlig så får alle kunder melding dagen i forveien:)

 

Coronatiltak:

Selv om vi har relativ lave smittetall i Norge, er det viktig at vi fortsetter med den kollektive dugnaden.

Jeg fortsetter med de samme smitteverntiltakene på høstturen som på forrige tur, det vil si at jeg desinfiserer betalingsautomaten etter hver kunde, jeg holder avstand til dere kunder og jeg går ikke inn til dere, men setter varene på trappa. Er det noe dere lurer på, så send meg ei melding!

 

Ha en fortsatt fin august så snakkes vi plutselig!

 

Mvh Are fiskehandler Torske